Kontakta oss

Göran Haglund
Västra trädgårdsgatan 35
611 32 Nyköping

Tel.   0155-21 75 70
Mob. 0708-23 81 35

E-mail: goran@vivestahavsbad.se


Vägbeskrivning

Till Vivesta Havsbad. Om du kommer norrifrån (Stockholmshållet), så svänger du av tredje avfarten mot Nyköping/Oxelösund. Kommer du söderifrån (Norrköpingshållet), svänger du av första avfarten mot Nyköping/Oxelösund. Sväng sedan höger i andra rondellen mot Oxelösund.

Åk motorvägen ifrån Nyköping till Oxelösund c:a 6-7 km och sväng höger vid avfarten mot Peterslund, Stjärnholm och Bara. Sväng sedan vänster efter avfartsvägen. Åk under motorvägsviadukten och sväng vänster direkt efter viadukten (50m) och sedan höger mot Vivesta. Fortsätt ca 150 m och sväng vänster mot Vivesta camping och passera järnvägen. Åk hela vägen ner (2km) till campingområdet och parkera på lämplig P-plats.


Karta 
Swedish     English     German